zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Meerdere gewonden bij ernstige aanrijding Rijksstraatweg Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – Op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis ter hoogte van de manege heeft zaterdagavond rond kwart over zes een ernstig ongeval plaatsgevonden. Bij de aanrijding tussen tractor en een auto zijn meerdere inzittenden bekneld komen te zitten, de slachtoffers zijn zwaargewond geraakt.

De brandweer is ter plaatse en heeft hydraulisch redgereedschap ingezet om de inzittenden uit het wrak te bevrijden. Om hoeveel slachtoffers het precies gaat, is nog niet bekend. De ambulancedienst is met drie ambulances en de traumahelikopter uitgerukt. In de auto zaten voor zover bekend twee personen, de brandweer heeft beide inzittenden inmiddels bevrijdt.

De politie heeft de omgeving groots afgezet, verkeer wordt geadviseerd de kruising met de Achterdijk te mijden.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -