Omwonenden redden te water geraakte man uit sloot Hunze Rotterdam (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een oudere man is zaterdagavond rond 19.00 uur met zijn scootmobiel het water in gereden langs de Hunze in Rotterdam-Zevenkamp. Twee vrouwen die de onfortuinlijke man in de sloot zagen liggen sprongen erin en hebben de man uit het water gehaald.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer meegenomen naar de ambulance, hij wordt voor de zekerheid nagekeken, maar lijkt niet noemenswaardig gewond te zijn geraakt. De scootmobiel van de man die inmiddels volledig onder water was verdwenen is door brandweerduikers eruit gehaald.

Omwonenden hebben de scootmobiel van de man in de tuin geparkeerd. Deze is vermoedelijk total loss geraakt door het te water raken. Na het incident heeft de brandweer een klein jongetje nog even plezier laten maken door in de brandweerauto’s te kijken en met water te spuiten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd