woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Brand in woning snel onder controle Pruimendijk Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – In een woning aan de Pruimendijk in Ridderkerk heeft zondagmorgen rond 06.00 uur brand gewoed. De brand ontstond in de bijkeuken van de woning en zorgde voor flink wat rookontwikkeling, omdat niet iedereen naar buiten was gekomen schaalde de brandweer op naar middelbrand.

Het Mobiel Medisch Team werd uit voorzorg meegestuurd ter assistentie van verschillende ambulances. In de woning waren negen personen aanwezig, al snel was iedereen buiten en zijn ze gecontroleerd door ambulancepersoneel. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis gebracht te worden.

De brandweer had het brandje snel geblust. De woning heeft flink wat schade opgelopen, voor de bewoners wordt gekeken naar een andere opvanglocatie. Stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners bij te staan.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -