maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Dode en gewonden na ernstig ongeluk N59 tussen Bruinisse en Oude-Tonge

- advertentie -

Oude-Tonge – Bij een ernstig ongeluk tussen een vrachtwagen en twee personenauto’s is dinsdagmiddag een persoon om het leven gekomen, twee andere personen raakten gewond. Het ongeluk gebeurde op de N59 tussen Bruinisse en Oude-Tonge. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Nadat het ongeluk net was gebeurd, is een Chinook van de luchtmacht naast het ongeval geland. De bemanning heeft vermoedelijk eerste hulp geboden. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse, ook de traumahelikopter is bij het incident geland. Een tweede opgeroepen traumahelikopter kon worden afgemeld.

De brandweer heeft zeker één persoon uit het wrak moeten knippen. De auto lag op zijn kop en het slachtoffer zou niet aanspreekbaar zijn geweest. Twee personen zijn uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht, één van hen is er slecht aan toe. Het derde slachtoffer is ter plekke overleden.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -