Brand in technische ruimte van verpleeghuis Carnissedreef Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Kort na middennacht werd de brandweer gealarmeerd voor een sterke brandlucht in het verpleeghuis Hannie Dekhuizen aan de Carnissedreef in Rotterdam. Bij aankomst van de brandweer werd er een sterke brandlucht op straat geroken en was er ook lichte rookvorming waarneembaar. Omdat men niet snel kon achterhalen waar de geur en rook vandaan kwamen werd het incident opgeschaald naar “middelbrand”.

Na het maken van een plan van aanpak is de brandweer binnen op verkenning gegaan, ook werd er gebruik gemaakt van de autoladder omdat de ruimte waaruit de brandlucht kwam op het dak stond. Na een flinke controle in het pand bleek de oorzaak een kleine brand in de motor van de airco unit te zijn geweest. De bewoners konden ten tijden van het incident in pand blijven. Naar de oorzaak van de brand zal onderzoek gedaan worden.

- Advertisement -

Gerelateerd