Weer veel bekeuringen voor fietsen zonder licht tijdens controle Algerabrug Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft vanmorgen tussen 07.00 en 08.30 uur opnieuw gecontroleerd op fietsverlichting rondom de Algerabrug in Krimpen aan den IJssel. Afgelopen week werden er al tientallen bekeuringen uitgedeeld maar ook vandaag werden er weer 35 fietsers bekeurd.

De politie controleert al de hele maand op het gebruik van juiste verlichting op de fiets. Vanwege het hoge aantal ongelukken door fietsers zonder licht zijn de controles noodzakelijk. De controles worden in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland gehouden.

De fietsers die zijn bekeurd kregen naast een bekeuring ook een setje fietsverlichting. Het boetebedrag bedraagt 55 euro.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

- Advertisement -

Gerelateerd