woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een traumahelikopter is donderdagmorgen geland op het sportveldje bij het Reviusrondeel in Capelle aan den IJssel. In een woning van het Reviusrondeel was een medische noodsituatie ontstaan, voor het ambulancepersoneel was de hulp van een trauma-arts noodzakelijk.

Het Mobiel Medisch Team kwam met de helikopter naar de flat, de piloot zette de helikopter op het trapveldje achter de flats aan de grond. Nadat de patiënt is vervoerd naar het ziekenhuis vertrok de helikopter ook richting het ziekenhuis om de arts weer op te halen.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -