woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Woningen ontruimd na brand in garage Sonatestraat Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – Een brand in een garage van een woning aan de Sonatestraat in Hellevoetsluis heeft afgelopen nacht voor veel schade gezorgd. Meerdere woningen naast het brandadres moesten worden ontruimd vanwege de rookontwikkeling.

De brandweer heeft de deur van de garage opengebroken om de brand te kunnen blussen. Drie personen zijn nagekeken door de ambulancedienst in verband met rookinhalatie. Niemand hoefde gelukkig naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -