Politie zoekt getuigen van gewelddadige beroving minderjarige Rotterdammer

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over een gewelddadige beroving aan de Slinge. De beroving vond al vorige week plaats, maar de politie plaatst nu een getuigenoproep.

Op maandag 13 december loopt een 17-jarige Rotterdammer over de Slinge. Als hij tussen 16.15 en 16.30 uur bij de bushalte ter hoogte van de Kerkwervesingel loopt, komen er drie jongens op hem afgelopen.

- Advertisement -

Het drietal eist de jas. Als het slachtoffer dit weigert, beginnen de jongens hem de schoppen en te slaan. Pas als automobilisten de jongen te hulp schieten, gaan de daders ervandoor.

Het letsel valt gelukkig mee, maar de schrik zit er goed in. Achteraf beseft de jongen pas dat er toch een aantal persoonlijke eigendommen zijn buitgemaakt.

Signalement
De daders zijn drie jongens van tussen de 14 en 18 jaar met lichtgetinte en donkergetinte huidskleur. Allen waren zij in het donker gekleed. Opvallend is dat één van de jongens een elektrische step bij zich had.

Getuigenoproep
De straatroof vond overdag plaats, op een tijdstip waarop er waren veel mensen op straat waren. Daarom komt de politie graag in contact met mensen die de mishandeling en roof hebben zien gebeuren. Ook mensen met andere bruikbare informatie kunnen deze doorgeven.

Ook als u camera- of dashcambeelden uit de omgeving heeft, ontvangt de politie deze graag. Bel dan 0900-8844 of laat tips anoniem achter via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...