woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Sfeerhaarden winkel beschoten Vierambachtsstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Voor de tweede nacht op rij is er wederom een winkel beschoten. Het gaat om een sfeerhaarden winkel aan de Vierambachtsstraat in Rotterdam. Rond 02.00 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij.

Agenten troffen op het adres een gat aan in een winkelruit. Na onderzoek blijkt het te gaan om een kogelgat. In de nacht van woensdag op donderdag werd er in het centrum op de Westblaak een restaurant beschoten. De politie doet onderzoek of de schietincidenten iets met elkaar te maken hebben.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -