zaterdag, januari 22, 2022
5.6 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Vrouw belandt tussen de bomen na ongeluk Bosdreef Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een vrouw is afgelopen nacht op de Bosdreef in Rotterdam met de schrik vrijgekomen. De vrouw wilde van rijstrook wisselen op de Bosdreef, ze kwam kort voor een vrachtwagen terug die niet meer kon remmen en de vrouw van de weg reed.

Het slachtoffer kwam met de auto op zijn kant tot stilstand tussen het struikgewas. Een politieagent in burger kwam het ongeval tegen en alarmeerde collega’s. De vrouw kon uiteindelijk met wat spierkracht uit de auto worden gehaald. Ze lijkt er zonder letsel vanaf gekomen te zijn.

De auto is later door een bergingsbedrijf uit het struikgewas gehaald.

Foto : Politie

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -