maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Maaltijdbezorger zwaargewond na ernstig ongeluk Oudelandsedijk Middelharnis

- advertentie -

Middelharnis – Bij een ernstig ongeluk op de Oudelandsedijk in Middelharnis is vrijdagavond rond 18.00 uur een maaltijdbezorger zwaargewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de grens met Stad aan ’t Haringvliet.

Het slachtoffer reed door een nog onbekende oorzaak van dijk. Hij ramde onderweg een boom en kwam vervolgens beneden aan de dijk tot stilstand. Brandweerpersoneel heeft de man uit het wrak moeten bevrijden.

Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van de politie is hij er niet best aan toe. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -