Maaltijdbezorger zwaargewond na ernstig ongeluk Oudelandsedijk Middelharnis

Date:

Deel bericht:

Middelharnis – Bij een ernstig ongeluk op de Oudelandsedijk in Middelharnis is vrijdagavond rond 18.00 uur een maaltijdbezorger zwaargewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de grens met Stad aan ’t Haringvliet.

Het slachtoffer reed door een nog onbekende oorzaak van dijk. Hij ramde onderweg een boom en kwam vervolgens beneden aan de dijk tot stilstand. Brandweerpersoneel heeft de man uit het wrak moeten bevrijden.

- Advertisement -

Het slachtoffer is onder begeleiding van een trauma-arts ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van de politie is hij er niet best aan toe. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd