Politie lost schoten nadat verdachte inrijdt op politieauto Reeweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag waarschuwingsschoten gelost nadat een automobilist was ingereden op een politievoertuig op de Reeweg in Rotterdam. De auto was kort daarvoor achtervolgd vanaf de Aarnoudstraat in Rotterdam.

Agenten wilden de automobilist aan een reguliere controle onderwerpen, daar dacht de bestuurder anders over en ging er vandoor. Wat volgde was een achtervolging met hoge snelheden. Op de Reeweg in de Waalhaven ramde de verdachte een politievoertuig, de klap was zo hard dat de airbags van de politieauto werden geactiveerd. Om de verdachte hierna aan te houden heeft de politie twee waarschuwingsschoten gelost. Er raakte niemand gewond.

- Advertisement -

De politie heeft de man aangehouden en overgebracht naar het bureau. De twee agenten uit de geramde politiewagen raakten niet gewond. Een onderzoek is door een andere politiekorps gestart.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...