Politie lost schoten nadat verdachte inrijdt op politieauto Reeweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag waarschuwingsschoten gelost nadat een automobilist was ingereden op een politievoertuig op de Reeweg in Rotterdam. De auto was kort daarvoor achtervolgd vanaf de Aarnoudstraat in Rotterdam.

Agenten wilden de automobilist aan een reguliere controle onderwerpen, daar dacht de bestuurder anders over en ging er vandoor. Wat volgde was een achtervolging met hoge snelheden. Op de Reeweg in de Waalhaven ramde de verdachte een politievoertuig, de klap was zo hard dat de airbags van de politieauto werden geactiveerd. Om de verdachte hierna aan te houden heeft de politie twee waarschuwingsschoten gelost. Er raakte niemand gewond.

De politie heeft de man aangehouden en overgebracht naar het bureau. De twee agenten uit de geramde politiewagen raakten niet gewond. Een onderzoek is door een andere politiekorps gestart.

- Advertisement -

Gerelateerd