zaterdag, januari 22, 2022
5.6 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Man gewond na schietpartij op vakantiepark Westerweg Ouddorp

- advertentie -

Ouddorp – Bij een schietpartij op een vakantiepark aan de Westerweg in Ouddorp is afgelopen nacht een 20-jarige Rotterdammer gewond geraakt. De politie heeft een 18-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte.

Rond 02.00 uur ontving de politie de melding van een schietpartij. Ter plekke werd er een slachtoffer aangetroffen die met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. De 20-jarige man wordt na ontslag uit het ziekenhuis ook aangehouden.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het schietincident.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -