Dieven stelen hydraulisch redgereedschap uit brandweerwagen Kazerne Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vlaardingen – Terwijl de spuitgasten lagen te slapen is tegen middernacht ingebroken in hun brandweerkazerne, de inbrekers hadden het gezien op het hydraulisch redgereedschap wat op de voertuigen aanwezig is.

Door een raam te forceren van de roldeur wisten zij toegang te krijgen. Ze zijn slechts enkele minuten binnen geweest want alleen de spreider en een knipschaar is meegenomen. Het redgereedschap wordt gebruikt om bijvoorbeeld mensen uit auto’s te knippen na een ongeval.

Door heel het land wordt er door ingebroken bij brandweerkazernes en wordt het redgereedschap uit de voertuigen meegenomen. De redgereedschappen belandden in het criminele circuit.

De kazerne heeft inmiddels ander materiaal ontvangen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd