Vrouw (29) overleden bij ongeluk met politieauto N217 Provincialeweg Maasdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Maasdam – Een 29-jarige vrouw uit Den Bosch is maandag aan het einde van de middag om het leven gekomen nadat ze werd aangereden door een politiewagen. Het ongeluk gebeurde op de N217 ter hoogte van Maasdam, de betrokken politieagenten hebben direct na het ongeval de reanimatie gestart, maar dit mocht niet meer baten.

De vrouw is ter plekke aan haar verwondingen overleden. Hoe het ongeval op de Parallelweg heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft de weg afgezet voor onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een andere regio, dat is gebruikelijk bij een ongeval met een dienstvoertuig. Of het politievoertuig zwaailicht en sirene voerde is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd