woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Drie politiewagens beschadigd na achtervolging van dronken man A15 Rotterdam

- advertentie -

Spijkenisse – De politie heeft dinsdagmiddag een 39-jarige man uit Dordrecht aangehouden na een achtervolging vanuit Spijkenisse. De politie kreeg een melding van huiselijk geweld aan het Snoekenveen waarop de man er dronken in een auto vandoor was gegaan.

Agenten startten de achtervolging van de man wat resulteerde in een dollemansrit. Tijdens de achtervolging raakten er drie politieauto’s beschadigd. Op de A15 kon de man tot stoppen worden gedwongen en werd er een BTGV gestart.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -