woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Man (74) overlijdt na noodlottig ongeluk Oost Havendijk Dirksland

- advertentie -

Dirksland – Op de Oost Havendijk in Dirksland is dinsdagmiddag rond 13.30 uur om het leven gekomen na een noodlottig ongeval. Het slachtoffer een 74-jarige man uit Middelharnis fietste samen met een vrouw over de Oost Havendijk viel van de fiets in de modder en werd vervolgens overreden door vrachtwagen.

De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft de vrouw opgevangen, de vrachtwagenchauffeur is aanhouden. Dit is een standaardprocedure bij een zwaar verkeersongeval waarbij de chauffeur wordt verhoord. De politie heeft urenlang onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -