Supermarkt overvallen aan de Schere in Rotterdam-Zuid

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdagochtend 22 december heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een supermarkt aan de Schere in Rotterdam-Zuid. De politie is op zoek naar de daders en vraagt getuigen om zich te melden.

Rond zeven uur lopen twee mannen, gewapend met een mes en vuurwapen, via de personeelsingang de supermarkt binnen. De aanwezige medewerkers worden met de wapens bedreigd en er wordt een nog onbekend geldbedrag buitgemaakt.

- Advertisement -

Nadat de buit verzameld is, vlucht het tweetal de zaak uit. De medewerkers blijven ongeschonden, maar zijn wel hevig geschrokken.

Signalement
De politie heeft het volgende signalement bekend gemaakt: “Het gaat om twee mannen die in het zwart gekleed waren. Het geld is in een schoudertas gedaan. Eén had witte handschoenen aan, de andere droeg oranje handschoenen. Het tweetal ging er vandoor op een fiets.”

Getuigenoproep
De politie hoopt de daders snel te kunnen vinden en roept daarvoor de hulp in van het publiek. Mensen die getuigen waren of op een andere manier informatie hebben, kunnen contact opnemen. Ook mensen met dashcam- of camerabeelden uit de omgeving mogen deze insturen.

Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd