Supermarkt overvallen aan de Schere in Rotterdam-Zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagochtend 22 december heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een supermarkt aan de Schere in Rotterdam-Zuid. De politie is op zoek naar de daders en vraagt getuigen om zich te melden.

Rond zeven uur lopen twee mannen, gewapend met een mes en vuurwapen, via de personeelsingang de supermarkt binnen. De aanwezige medewerkers worden met de wapens bedreigd en er wordt een nog onbekend geldbedrag buitgemaakt.

- Advertisement -

Nadat de buit verzameld is, vlucht het tweetal de zaak uit. De medewerkers blijven ongeschonden, maar zijn wel hevig geschrokken.

Signalement
De politie heeft het volgende signalement bekend gemaakt: “Het gaat om twee mannen die in het zwart gekleed waren. Het geld is in een schoudertas gedaan. Eén had witte handschoenen aan, de andere droeg oranje handschoenen. Het tweetal ging er vandoor op een fiets.”

Getuigenoproep
De politie hoopt de daders snel te kunnen vinden en roept daarvoor de hulp in van het publiek. Mensen die getuigen waren of op een andere manier informatie hebben, kunnen contact opnemen. Ook mensen met dashcam- of camerabeelden uit de omgeving mogen deze insturen.

Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...

Maaltijdbezorger en voetganger komen met elkaar in botsing Lange Hilleweg Rotterdam

Lange Hilleweg, Rotterdam - Woensdagmiddag 28 februari rond 15.07 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Op de oversteekplaats...

Dode (61) in woning aangetroffen, politie houdt verdachte aan Kromme Hagen Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagmiddag is in een woning aan de Kromme Hagen in Rotterdam-Zuid een overleden persoon gevonden. De...

OM vervolgt agente die vijf keer op vluchtende auto schoot Strevelsweg Rotterdam

Het Openbaar Ministerie (OM) in Rotterdam stelt vervolging in tegen een 38-jarige politieagente van de Eenheid Rotterdam. De...