Veel rook na brandje op kraamafdeling Sint Franciscus ziekenhuis Kleiweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Op de kraamafdeling van het Sint Franciscus Gasthuis ziekenhuis aan de Kleiweg in Rotterdam heeft vlak na middernacht brand gewoed in een kussen. Door de brand ontstond er flink wat rookontwikkeling en moest de kraamafdeling worden ontruimd.

Het is niet bekend hoeveel personen er op de afdeling aanwezig waren. De brandweer maakt een ventilatieplan om de rookontwikkeling te kunnen verdrijven. Een woordvoerder van de brandweer legt uit dat het lastig is omdat de ramen niet goed open kunnen.

De geëvacueerde  personen zijn onder gebracht in een ander deel van het ziekenhuis. Waar nodig zullen zij worden overgeplaatst naar een ander ziekenhuis, er staan hiervoor een aantal ambulance standby.

Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd