woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Tieners aangehouden voor overval tankstation Charloisse Lagedijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft op woensdag 22 december twee jongens van 15 en 16 jaar oud aangehouden als verdachte van een overval op een tankstation aan de Charloisse Lagedijk in Rotterdam op 4 december. De twee jongens kwamen met een mes de tankshop binnen en bedreigde de medewerkster met een mes.

De jongens gingen er na de bedreiging met een onbekend geldbedrag vandoor. Een zoektocht in de buurt leverde toen niets op. Het regionale overvallenteam wist de verdachten te achterhalen en heeft ze aangehouden. Ze zitten nog vast en worden verhoord

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -