Twee verdachten aangehouden voor ingooien ruiten persfotograaf Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vlaardingen – De politie heeft woensdag 22 december twee mannen aangehouden die ervan worden verdacht een ruit te hebben ingegooid bij een Vlaardingse persfotograaf. Het gaat om een 22-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 25-jarige man uit Capelle aan den IJssel

De politie startte een onderzoek nadat op vrijdag 14 mei meerdere ruiten met stenen werden ingegooid. Eén van die stenen kwam door de ruit van een slaapkamerraam waar op dat moment de moeder van de fotograaf aanwezig was. Ze raakte niet gewond maar was flink geschrokken.

De politie doet er alles aan om deze verdachten op te pakken, langdurig onderzoek in de buurt, beelden en verklaringen hebben uiteindelijk geleid tot de aanhouding van de verdachten. De politie sluit meer aanhoudingen in de toekomst niet uit.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd