Agent verdachte van fataal ongeval op N217 in Maasdam

Date:

Deel bericht:

Maasdam – Een 43-jarige agent die betrokken was bij het dodelijke ongeval in Maasdam afgelopen maandag, is aangemerkt als verdachte. Dit heeft het Openbaar Ministerie (OM) vandaag bekend gemaakt.

Maandag 20 december rijdt een 29-jarige vrouw uit Den Bosch op haar scooter als ze op de N217 bij Maasdam wordt aangereden door een politiewagen. Ze komt ter plaatse te overlijden. De twee betrokken agenten blijven ongedeerd.

- Advertisement -

Onderzoek Rijksrecherche
Bij dergelijke incidenten waarbij iemand letsel oploopt door toedoen van de politie, doet de Rijksrecherche onder leiding van het OM onderzoek. Die hebben vastgesteld dat er geen sprake was van een achtervolging. De bestuurder, een 43-jarige agent, wordt verdacht van ‘betrokkenheid bij een dodelijk ongeval’.

Als er meer feitelijkheden te melden zijn, zegt het Openbaar Ministerie om dit te doen.

- Advertisement -

Gerelateerd