maandag, juni 27, 2022
18.3 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Dode en gewonden na ernstig ongeluk afrit A7 Middenmeer

- advertentie -

Middenmeer – Bij een ernstig ongeluk op de afrit A7 bij Middenmeer zijn vanmiddag een dode, een zwaargewonde en lichtgewonde gevallen. Het ongeluk gebeurd op de afrit, de auto raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en sloeg meerdere keren over de kop.

Bij aankomst van de hulpverleners was één van de slachtoffers overleden, de twee anderen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het lijkt erop dat er geen andere voertuigen bij betrokken zijn geweest.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -