Dode na steekpartij in woning Stuifduin Oosterhout

Date:

Deel bericht:

Oosterhout – Een 52-jarige man is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden aan de gevolgen van een steekpartij in zijn woning aan de Stuifduin in Oosterhout. De politie kreeg rond één uur de melding van een ruzie, eenmaal ter plaatse troffen zij het slachtoffer zwaargewond aan.

Na de steekpartij waren de twee verdachten in een auto weggereden. De politie hield in een woning in Eindhoven de woning twee mannen aan, het gaat om een 33-jarige man uit Eindhoven en een 34-jarige Rotterdammer. Hun betrokkenheid bij de steekpartij wordt onderzocht.

- Advertisement -

Volgens de politie kenden de verdachten en het slachtoffer elkaar. De politie is in de nacht al onderzoek

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd