maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Dode na steekpartij in woning Stuifduin Oosterhout

- advertentie -

Oosterhout – Een 52-jarige man is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden aan de gevolgen van een steekpartij in zijn woning aan de Stuifduin in Oosterhout. De politie kreeg rond één uur de melding van een ruzie, eenmaal ter plaatse troffen zij het slachtoffer zwaargewond aan.

Na de steekpartij waren de twee verdachten in een auto weggereden. De politie hield in een woning in Eindhoven de woning twee mannen aan, het gaat om een 33-jarige man uit Eindhoven en een 34-jarige Rotterdammer. Hun betrokkenheid bij de steekpartij wordt onderzocht.

Volgens de politie kenden de verdachten en het slachtoffer elkaar. De politie is in de nacht al onderzoek

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -