Dronken man aangehouden na melding steekpartij Vaasahof Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een dronken man heeft afgelopen nacht op het Vaasahof hulpdiensten en omwonenden flink bezig gehouden. De politie kreeg een melding van een steekpartij met mogelijk een zwaargewonde. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen.

Agenten troffen ter plaatse geen slachtoffer aan, mogelijk dat er tijdens de melding is geroepen dat er zou zijn gestoken. De politie vroeg aan een man om zich te verwijderen maar die wilde maar wat graag de confrontatie met de politie aan. Nadat de man meerdere keren een handje is geholpen om te vertrekken was de maat vol en is hij aangehouden voor openbare dronkenschap.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd