zaterdag, januari 22, 2022
5.6 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Dronken man aangehouden na melding steekpartij Vaasahof Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een dronken man heeft afgelopen nacht op het Vaasahof hulpdiensten en omwonenden flink bezig gehouden. De politie kreeg een melding van een steekpartij met mogelijk een zwaargewonde. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen.

Agenten troffen ter plaatse geen slachtoffer aan, mogelijk dat er tijdens de melding is geroepen dat er zou zijn gestoken. De politie vroeg aan een man om zich te verwijderen maar die wilde maar wat graag de confrontatie met de politie aan. Nadat de man meerdere keren een handje is geholpen om te vertrekken was de maat vol en is hij aangehouden voor openbare dronkenschap.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -