woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Zwaargewonde na mishandeling Schiedamseweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Omstanders hebben maandagavond rond 21.00 uur uur een zwaargewond slachtoffer van een mishandeling aangetroffen op de Schiedamseweg met de Korfmakersstraat. Het slachtoffer lag voor de deur van afhaalrestaurant New Wokki en was niet aanspreekbaar.

Hulpverleners hebben de man gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie stelde een onderzoek in en heeft twee vrouwen en een man als verdachten aangehouden, hun identiteit moest nog worden nagetrokken.

De politie doet onderzoek.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -