Buurman in de boeien na melding schietpartij van verwarde buurvrouw Bredenoord Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft woensdagmorgen op de Bredenoord in Rotterdam rond 11.00 uur een buurman van een verwarde vrouw in de boeien geslagen nadat zij een melding had gemaakt van een schietpartij. De vrouw zou hebben gezegd dat de buurman zou gaan schieten, agenten namen het zekere voor het onzekere en kwam met veel mankracht ter plaatse.

Agenten bevolen de nietsvermoedende buurman dat hij moest meewerken en werd vervolgens geboeid in een politiebus gezet. Al snel bleek het te gaan om een valse melding en werd de man weer in vrijheid gesteld. Voor de verwarde buurvrouw is het zorgtraject gestart.


- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd