Explosie en brand verwoest restaurant Westhavenkade Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vlaardingen – Een uitslaande brand heeft afgelopen nacht een restaurant aan de Westhavenkade in Vlaardingen verwoest. De brand die ontstond rond 03.00 uur werd opgemerkt door omwonenden die een explosie hoorden en zagen dat er bij de gevel vlammen zichtbaar waren.

Bij aankomst van de brandweer was de brand al zover gevorderd dat de brand al naar binnen was geslagen. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar het restaurant moet als verloren worden beschouwd.

De politie houdt er rekening mee dat de brand vermoedelijk is aangestoken door een brandende container tegen het pand aan te zetten.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd