zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Twee plezierjachten verwoest door brand Prinsemolenpad Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een jachthaven aan het Prinsemolenpad in Rotterdam zijn afgelopen nacht twee plezierjachten in vlammen opgegaan. De brand brak rond 04.00 uur uit, omwonenden belden de brandweer nadat ze meerdere knallen, vermoedelijk afkomstig van gasflessen hadden gehoord.

De brandweer moest moeite doen om bij de brand te komen, zo moest er een hek worden open geslepen. Bij de brand kwam veel rook vrij, rond kwart voor zes was de brandweer klaar maar moest even later toch weer terug.

Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -