Overvaller doet greep in kassa Hoogwerfsingel Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Donderdagavond is een supermarkt aan de Hoogwerfsingel in Spijkenisse overvallen. De dader deed onder bedreiging van een mes een greep uit de kassa. De politie doet onderzoek en zette daar onder meer Burgernet voor in.

Even voor acht uur kwam een lange man, zo’n 1.90m, de supermarkt binnen lopen. De man, die rond de 26 jaar oud wordt geschat en een slank postuur en donkere ogen had en een zwarte jas met witte sjaal, zwarte spijkerbroek en zwarte schoenen droeg, had een mes bij zich. Hij bedreigde het personeel met dit mes en deed een greep uit de kassa. Met zijn buit is hij vervolgens de winkel uit gevlucht.

- Advertisement -

De politie is in de omgeving direct op zoek gegaan naar de verdachte. Ook is de hulp van het publiek ingeroepen via een Burgernet-actie. Dat leverde diverse tips op. De politie doet verder onderzoek. Daarbij wordt ook gekeken naar beschikbare camerabeelden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd