maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Dode na schietpartij Westerbeekstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een schietpartij in de Westerbeekstraat in Rotterdam is op oudjaarsavond een persoon om het leven gekomen. Voor de deur van een woning ontstond een ruzie waarop er werd geschoten. Het slachtoffer werd geraakt en raakte ernstig gewond.

Hulpverleners hebben nog geprobeerd het slachtoffer van medische hulp te voorzien maar dit mocht niet meer baten. De persoon overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft een groot plaats delict gemaakt en doet onderzoek.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -