zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Jongeman uit het niets in zijn arm gestoken Ehrensteindam Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een steekpartij op de kruising met de Rijckholtstraat in Rotterdam Beverwaard is donderdagavond een jongen gewond geraakt. Het slachtoffer werd naar eigen zeggen zomaar in zijn arm gestoken.

Hulpdiensten rukten groots uit maar de jongen bleek zelf al naar de huisartsenpost te zijn gereden. De politie is een buurtonderzoek gestart en bekijkt onder andere camerabeelden van omwonenden. De verdachte is nog niet gevonden.

©Jeffrey Jacobs

©Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -