Jongen (12) overleden na vuurwerkincident Albert Cuyplaan Haaksbergen

Date:

Deel bericht:

Haaksbergen – Bij een ernstig vuurwerkincident in de voortuin van een woning aan de Albert Cuyplaan is vanmorgen tegen het middaguur een 12-jarige jongetje om het leven gekomen. Het slachtoffertje raakte samen met een ander jongetje gewond toen een man met een klaphamer op magnesiumpoeder sloeg.

Het 12-jarige jongetje overleed ondanks reanimatie door één van zijn ouders. Het andere jongetje is onder begeleiding van een trauma-arts uit Duitsland met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De politie wil nog niets kwijt over de identiteit van het andere slachtoffer. De omgeving is groots afgezet voor onderzoek. De bewoner die het incident veroorzaakte is aangehouden door de politie.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd