maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Drukte in Krimpen aan den IJssel voor brandweer

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De brandweer in Krimpen aan den IJssel heeft het tijdens de jaarwisseling druk gehad met het blussen van verschillende brandjes. Traditioneel gingen er meerdere containers in vlammen op, maar ook elektrische deelscooters werden in brand gestoken.

Hoeveel uitrukken de brandweer precies te verwerken heeft gekregen is nog niet bekend. Maar in ieder geval op de Fuutstraat, Narcis, Parkzoom en de Lijsterstraat werd er brand gesticht in containers, een wophuisje en andere objecten. Op de Vijverlaan werden twee deelscooters in de brand gestoken. Een derde scooter kon worden gered.

Foto’s : Boas Bosschaert


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -