woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Drukte in Krimpen aan den IJssel voor brandweer

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De brandweer in Krimpen aan den IJssel heeft het tijdens de jaarwisseling druk gehad met het blussen van verschillende brandjes. Traditioneel gingen er meerdere containers in vlammen op, maar ook elektrische deelscooters werden in brand gestoken.

Hoeveel uitrukken de brandweer precies te verwerken heeft gekregen is nog niet bekend. Maar in ieder geval op de Fuutstraat, Narcis, Parkzoom en de Lijsterstraat werd er brand gesticht in containers, een wophuisje en andere objecten. Op de Vijverlaan werden twee deelscooters in de brand gestoken. Een derde scooter kon worden gered.

Foto’s : Boas Bosschaert

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -