zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Rustige jaarwisseling voor hulpdiensten in Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De jaarwisseling in Capelle aan den IJssel is net als voorgaande jaren relatief rustig verlopen. Voor zover bekend hebben er geen bijzondere incidenten plaatsgevonden. Wel was er sprake van veel vuurwerk rond middernacht. Naast het standaard knal en siervuurwerk was er sprake van veel illegaal vuurwerk.

De brandweer bluste onder andere een bloembak, een container, wat rommel op straat en een verkeersbord. De politie veegde in de vroege morgen rond vier uur een bedrijfspand aan de Schinkelse Baan schoon. Hier werd er een illegaal feest georganiseerd. De politie heeft het pand ontruimd en zal de zaak verder onder brengen bij de gemeente.

Note : Bijzonderheden van de politie zijn nog niet bekend

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -