Schuurfeest eindigt met flinke brand Bermweg Nieuwerkerk aan den Ijssel

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk aan den IJssel – In een hooischuur achter woningen aan de Bermweg in Nieuwerkerk aan den IJssel is in de nacht van vrijdag op zaterdag brand ontstaan. Een grote groep jongeren vierden hier oud en nieuw en ontstond er door een nog onbekende oorzaak brand in één van de hooibalen. Al snel begon de schuur flink te roken.

De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand om de hooibalen uit de schuur te kunnen halen. De jongeren zijn nadat ze een tijd hebben buiten gestaan opgevangen. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend. De brandweer is urenlang bezig geweest met het uit elkaar trekken van de hooibalen.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd