zaterdag, januari 22, 2022
5.6 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Woningen ontruimd na brand in appartement Evenaar Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woning aan de Evenaar in Rotterdam is zaterdagmiddag rond kwart voor twee brand ontstaan. De brand ontstond vermoedelijk door vuurwerk in de woonkamer. Al snel was er sprake van flink wat rookontwikkeling.

De bewoners wisten zichzelf in veiligheid te brengen, een ambulance is ter plaatse gekomen om hen te controleren. De brandweer wist de brand snel te blussen en kon erger voorkomen. Het portiek is na de brand geventileerd waarop iedereen weer terug naar huis mocht.

Stichting Salvage is in kennis gesteld om de bewoners van de getroffen woning bij te staan.


- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -