vrijdag, januari 21, 2022
5.5 C
Rotterdam
vrijdag 21 januari 2022

Klein brandje in woonzorgcentrum Pameijer Strevelsweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In de nacht van zondag op maandag heeft in een zorgcomplex van Pameijer aan de Strevelsweg een klein brandje gewoed. De brand ontstond in wat spulletjes, maar zorgde korte tijd voor flink wat rook. Één bewoner ademde teveel rook in.

Ambulancepersoneel heeft de bewoner naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer wist het brandje snel te blussen en heeft daarna de verdieping geventileerd. Binnen 20 minuten na de brand was het pand alweer vrijgegeven.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -