woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Man bijt agent in been na saunabezoek Beijerlandselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft maandagavond een 32-jarige Schiedammer aangehouden nadat hij op de Beijerlandselaan een agent in zijn bovenbeen had gebeten.. De politie kwam af op een melding van geopende sauna aan de Beijerlandselaan in Rotterdam.

Agenten controleerden de sauna rond 21.00 uur nadat ze een melding hadden ontvangen dat er ondanks de coronamaatregelen toch mensen aanwezig zouden zijn. Na lang aankloppen werd er open gedaan en bleken er acht bezoekers binnen te zijn. De politie besloot tot bekeuren over te gaan en bij het vragen van het identiteitsbewijs werd de man agressief. De man bespuugde en sloeg de agent in zijn gezicht. Bij zijn aanhouding beet hij de agent.

De politie heeft man overgebracht naar het bureau. De politie heeft de andere zeven bezoekers een bekeuring gegeven. De gemeente heeft alle informatie ontvangen en zal kijken of er nog bestuursrechtelijk wordt opgetreden. In dat geval kan een boete oplopen tot 15.000 euro.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -