Telefoonverkoop eindigt in steekpartij op Valkeniersweg in Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een afspraak voor de verkoop van een telefoon is dinsdagmiddag 4 januari uitgelopen op een steekincident, waarbij een 19-jarige man gewond is geraakt.

De 19-jarige man had op de Valkeniersweg afgesproken met een andere man vanwege de verkoop van een telefoontje. Tijdens de afspraak ontstond er ruzie, waarbij de dader een mes trok en de jongeman in zijn gezicht en hand heeft gestoken. Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Verdachte aangehouden
Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de dader. Naar aanleiding van het signalement is in de buurt een 28-jarige man staande gehouden. Bij fouillering bleek deze man een vuurwapen op zak te hebben. Hij is aangehouden en er wordt onderzocht of hij de daadwerkelijke dader van het steekincident is geweest.

Tips Melden
Mensen die meer informatie hebben over het steekincident kunnen dit delen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd