Zwangere vrouw en man ziekenhuis in geslagen na verkeersruzie in ‘s-Gravenzande

Date:

Deel bericht:

’s-Gravenzande – De politie is een onderzoek gestart na een mishandeling na een verkeersruzie in ‘s-Gravenzande. Een man en zijn zwangere vrouw raakten daarbij gewond.

Het stel reed rond twee uur ’s nachts op 1 januari vanuit Hoek van Holland in de richting van ‘s-Gravenzande toen zij ter hoogte van de kruising van Maasdijk en Nieuwelaan zouden zijn afgesneden door een donkerkleurige Renault Twingo.

- Advertisement -

Via de Woutseweg reden beide auto’s vervolgens de Koningin Julianaweg op. Vlak voor de splitsing met de Wattstraat stopte beide personenauto’s, dus de auto van de melder én de donkerkleurige Renault Twingo.

Het voorval eindigde in een mishandeling door de drie inzittenden van de Renault. Beide slachtoffers zijn met verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De man liep daarbij zwaar letsel op aan zijn gezicht en gebit.

Getuigenoproep
De slachtoffers hebben aangifte gedaan en de politie is een onderzoek gestart. Ze zijn daarom op zoek naar de drie daders en mensen die meer informatie hebben.

De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844. Zag u de mishandling aan de Wattstraat? Of mogelijk was u getuige van een verkeersruzie die hier mogelijk aan voorafging? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie minderjarigen aangehouden na steekpartij in ‘s-Gravenzande

's-Gravenzande - De politie hield donderdagavond 16 januari drie minderjarigen aan als verdachten van het steken van een...

Politie treedt op tegen milieu- en economische delicten bij bedrijf

's-Gravenzande - De Milieu afdeling van de politie deed samen met een aantal partners donderdag 7 februari onderzoek...

Twee gewonden bij steekincident ‘s-Gravenzande, politie zoekt getuigen

's-Gravenzande - Bij een steekincident op een camping aan Het Louwtje raakten zaterdagavond 5 januari twee personen omstreeks...

Man (19) aangehouden voor bezit illegaal vuurwerk

's Gravenzande - De politie hield dinsdagavond 11 december een 19-jarige man uit ’s Gravenzande aan na de...