Dode en zwaargewonde na brand in woning Tenierplantsoen Den Haag

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Haag – Bij een brand in een woning aan het Tenierplantsoen in Den Haag is woensdagmorgen rond 06.45 uur een dode gevallen, een ander persoon raakte ernstig gewond. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, voorafgaand aan de brand zou er mogelijk een explosie hebben plaatsgevonden.

De hulpdiensten rukten met veel mankracht uit, naast de brandweer en ambulancedienst werden er ook twee traumahelikopters opgeroepen. De twee bewoners zijn ter plekke gereanimeerd, voor één van hen kwam de hulp te laat. De ander is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De brand in de woning was snel onder controle. Een aantal omliggende woningen zijn tijdelijk ontruimd geweest, de brandweer heeft de woning gecontroleerd op de aanwezigheid van koolmonoxide. De politie is een onderzoek gestart in de woning van het wooncomplex, het huis is hiervoor afgezet met zwarte schermen.

- Advertisement -

Gerelateerd