Dode en zwaargewonde na brand in woning Tenierplantsoen Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Bij een brand in een woning aan het Tenierplantsoen in Den Haag is woensdagmorgen rond 06.45 uur een dode gevallen, een ander persoon raakte ernstig gewond. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, voorafgaand aan de brand zou er mogelijk een explosie hebben plaatsgevonden.

De hulpdiensten rukten met veel mankracht uit, naast de brandweer en ambulancedienst werden er ook twee traumahelikopters opgeroepen. De twee bewoners zijn ter plekke gereanimeerd, voor één van hen kwam de hulp te laat. De ander is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

De brand in de woning was snel onder controle. Een aantal omliggende woningen zijn tijdelijk ontruimd geweest, de brandweer heeft de woning gecontroleerd op de aanwezigheid van koolmonoxide. De politie is een onderzoek gestart in de woning van het wooncomplex, het huis is hiervoor afgezet met zwarte schermen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Pegida-voorman schuldig aan groepsbelediging en krijgt taakstraf

Den Haag - De rechtbank in Den Haag heeft Pegida-voorman Edwin Wagensveld donderdag 23 november veroordeeld tot een...

Vrouw belandt onder vrachtwagen in centrum Den Haag

Den Haag - Vrijdagochtend 17 november is een oudere dame zwaargewond geraakt toen ze met haar fiets onder...

Twee achtereenvolgende nachten explosies bij flat in Den Haag

Den Haag - In de nacht van zaterdag op zondag, én van zondag op maandag, hebben er explosies...

Politie zoekt twee mannen na zware mishandeling 71-jarige man in tram Den Haag

Den Haag - De politie heeft herkenbare beelden vrijgegeven van twee mannen die een 71-jarige man hebben toegetakeld...