maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Grote brand snel onder controle Henegouwerweg Waddinxveen

- advertentie -

Waddinxveen – In een bedrijfspand aan de N207 Henegouwerweg heeft woensdagmorgen korte tijd brand gewoed. Omdat het om een complex pand ging schaalde de brandweer op naar grote brand. De N207 werd hiervoor krote tijd afgesloten.

In het pand ligt theatermateriaal opgeslagen. Wat er precies in de brand heeft gestaan is niet bekend, de brandweer is met veel voertuigen ter plaatse. Echte vlammen en grote rookontwikkeling was niet te zien vanaf de openbare weg.

Foto : Remco Gerritsen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -