woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Grote brand snel onder controle Henegouwerweg Waddinxveen

- advertentie -

Waddinxveen – In een bedrijfspand aan de N207 Henegouwerweg heeft woensdagmorgen korte tijd brand gewoed. Omdat het om een complex pand ging schaalde de brandweer op naar grote brand. De N207 werd hiervoor krote tijd afgesloten.

In het pand ligt theatermateriaal opgeslagen. Wat er precies in de brand heeft gestaan is niet bekend, de brandweer is met veel voertuigen ter plaatse. Echte vlammen en grote rookontwikkeling was niet te zien vanaf de openbare weg.

Foto : Remco Gerritsen

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -