zaterdag, januari 22, 2022
5.5 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Politie valt pand binnen na melding vuurwapen in Rotterdam Zevenkamp

- advertentie -

Rotterdam – De politie is dinsdagavond met het Team Parate Eenheid een bedrijfspand aan de Zevenkampsering in Rotterdam binnengevallen. Agenten kregen een melding dat er illegale gokactiviteiten zouden plaatsvinden in een bedrijfspand, daarnaast zou er mogelijk een vuurwapen aanwezig zijn.

De politie ging dezelfde avond nog naar het pand, omdat er een vuurwapen in het spel zou zijn werd een zwaarder politieteam meegestuurd. In het Café werden een aantal personen en in werking zijnde gokkasten aangetroffen. Voor zover bekend werd een vuurwapen niet aangetroffen.

De politie heeft in het pand ook een kleine hoeveelheid softdrugs aangetroffen. Alle verzamelde informatie is wordt door de politie verder onderzocht en ook de gemeente wordt geïnformeerd.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -