zaterdag, januari 22, 2022
5.6 C
Rotterdam
zaterdag 22 januari 2022

Zwaargewonde na steekpartij Meidoornhof Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Een man is woensdag rond het middaguur zwaargewond geraakt na een steekpartij in een woning aan het Meidoornhof in Krimpen aan den IJssel. De politie kreeg rond 12.00 uur een melding van een incident in een woning. Daar bleek een man te zijn neergestoken.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter behandeld en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arts ging mee in de ambulance. De politie heeft in de woning een vrouw aangehouden als verdachte.

De politie start met een onderzoek om te kijken wat de toedracht is van het steekincident.

Foto’s : Boas Bosschaart

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,120VolgersVolg
- advertentie -