dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Auto verwoest door brand Park Vossendijk Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Op een parkeerplaats aan het Park Vossendijk in Hoogvliet heeft afgelopen nacht rond 00.45 uur een auto in de brand gestaan. De auto een Volkswagen stond bij aankomst van de brandweer aan de voorzijde al geheel in de brand.

De brandweer wist het vuur snel te blussen. De auto is door de brand voor een groot gedeelte verwoest. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar eventuele brandstichting kan niet worden uitgesloten. Een berger zal het wrak verwijderen.

Foto : Kevin Schenk

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -