dinsdag, januari 18, 2022
4.4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Dode (29) na éénzijdig ongeval Korteweegje Dirksland

- advertentie -

Dirksland – Een 29-jarige man uit Sommelsdijk is afgelopen nacht om het leven gekomen door een éénzijdig ongeval. De man verloor met zijn auto rond drie uur afgelopen nacht op het Korteweegje in Dirksland de macht over het stuur.

De man botste tegen een boom en kwam daarna met zijn voertuig half in de sloot terecht. Hulpverleners die ter plaatse kwamen waaronder het traumateam met de traumahelikopter hebben nog getracht het slachtoffer te reanimeren, het mocht niet meer baten en de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft ter plekke onderzoek verricht.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -