Grote stroomstoring in Spijkenisse door brand in elektriciteitshuisje Aldebaranstraat

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – In grote delen van Spijkenisse is de stroom uitgevallen nadat rond 09.00 uur brand is ontstaan in een elektriciteitshuisje in de Aldebaranstraat in Spijkenisse. Op social media komen sindsdien veel meldingen uit verschillende wijken dat de stroom is uitgevallen.

De brandweer is met meerdere wagens uitgerukt naar de Aldebaranstraat voor het blussen van brand in een bijgebouw voor elektriciteitsvoorzieningen. Ook wordt de brandweer naar de Margaretha Roosenboomstraat gestuurd voor iemand die vast zit in een lift.

- Advertisement -

Hoelang de storing nog gaat duren is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd