woensdag, januari 26, 2022
3.1 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Grote stroomstoring in Spijkenisse door brand in elektriciteitshuisje Aldebaranstraat

- advertentie -

Spijkenisse – In grote delen van Spijkenisse is de stroom uitgevallen nadat rond 09.00 uur brand is ontstaan in een elektriciteitshuisje in de Aldebaranstraat in Spijkenisse. Op social media komen sindsdien veel meldingen uit verschillende wijken dat de stroom is uitgevallen.

De brandweer is met meerdere wagens uitgerukt naar de Aldebaranstraat voor het blussen van brand in een bijgebouw voor elektriciteitsvoorzieningen. Ook wordt de brandweer naar de Margaretha Roosenboomstraat gestuurd voor iemand die vast zit in een lift.

Hoelang de storing nog gaat duren is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -