Politie lost waarschuwingsschoten op Schieplein na achtervolging vanaf Capelseweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag rond 13.00 uur op het Schieplein in Rotterdam waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van twee verdachten. De schoten werden gelost nadat de twee verdachten met de auto op de vlucht waren geslagen toen ze op de Capelseweg werden herkend door de agenten.

De bijrijder werd door de agenten herkend als iemand die gezocht werd, de politie gaf het voertuig een stopteken waarop een 25-jarige vrouw uit Veessen op de vlucht sloeg. De politie startte de achtervolging die over de A20 richting Rotterdam voerde.

- Advertisement -

Op het Schieplein ging het mis toen de bestuurster achterop een andere auto botste. De verdachten werkten nog niet mee waarop de politie waarschuwingsschoten loste. Toen de man en vrouw waren aangehouden werd de man onwel, hij moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Waardoor de man onwel is geworden wordt onderzocht door de Rijksrecherche, vast staat wel dat de man niet gewond is geraakt door een waarschuwingsschot. De Rijksrecherche onderzoekt of de man onwel is geworden tijdens de aanhouding of door het ongeval.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Kind zwaargewond na val van balkon van der Helmstraat Rotterdam

Rotterdam - Een kind is vrijdagavond zwaargewond geraakt nadat deze van een balkon op de derde verdieping aan...

Explosie vernielt ruit van woning Josephstraat Rotterdam

Rotterdam - Bewoners van de Josephstraat in Rotterdam zijn afgelopen nacht opgeschrikt door een harde knal. Rond 04.30...

Hoofdrijbaan A16 tussen Terbregseplein en Van Brienenoordbrug dicht door ongeluk met motor

Rotterdam - De hoofdrijbaan van de A16 tussen het Terbregseplein en knooppunt Ridderster is afgesloten voor al het...

Mercedes vliegt in brand na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

Rotterdam - Maandagmiddag 25 september rond 12.15 uur is een auto in brand gevlogen na aan het veroorzaken...