Politie lost waarschuwingsschoten op Schieplein na achtervolging vanaf Capelseweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag rond 13.00 uur op het Schieplein in Rotterdam waarschuwingsschoten gelost bij de aanhouding van twee verdachten. De schoten werden gelost nadat de twee verdachten met de auto op de vlucht waren geslagen toen ze op de Capelseweg werden herkend door de agenten.

De bijrijder werd door de agenten herkend als iemand die gezocht werd, de politie gaf het voertuig een stopteken waarop een 25-jarige vrouw uit Veessen op de vlucht sloeg. De politie startte de achtervolging die over de A20 richting Rotterdam voerde.

Op het Schieplein ging het mis toen de bestuurster achterop een andere auto botste. De verdachten werkten nog niet mee waarop de politie waarschuwingsschoten loste. Toen de man en vrouw waren aangehouden werd de man onwel, hij moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Waardoor de man onwel is geworden wordt onderzocht door de Rijksrecherche, vast staat wel dat de man niet gewond is geraakt door een waarschuwingsschot. De Rijksrecherche onderzoekt of de man onwel is geworden tijdens de aanhouding of door het ongeval.

 

- Advertisement -

Gerelateerd